Forum Rafíci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mystiq.org

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Rowana-Resto Druid

Goto down 
+4
PesvA
mimros
emogruzz
Rowan
8 posters
AutorZpráva
Rowan

Poèet pøíspìvkù : 4
Reputace : 0

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyWed Nov 03, 2010 10:20 pm

Dobry vecer tak tady podavam prihlasku a doufam ze budu prijat Razz

Herní info

1)Jméno a level postavy
Rowana(mozna rename na nick Foxinka),ale to az kolem zacatku prosince Smile

2)Class + talent spec:
Resto druid

3)Equip (stručně - např. T5/T6 pár T4 doplňků)
Full T5,Neck z jwc(planek SWP)Finger z KZ/Swp trash/back bohuzel pvp,Wep Etheleum life staff,Trinket z jwc/a za Bagety,wrist taktez za bagety Smile Doufam ze jsem na nic nezapomnel :p

4)Prequesty:
All krom BT

5)Zkušenosti:
2 roky hrani druida-resto/feral(feral pouze PvP)Servery Equilibrium/Narnias & Saergas/Deffender 2.4.3

6)Je postava koupená nebo expená:
Zacal jsem zde expit a na 15 lvlu jsem vyhodne vymenil za postavu na konkurencim serveru za postavu zde:),ale nedelalo by mi zadny problem vyexpit si ji sam Smile

7)Předchozí guilda a důvod odchodu:
Zadna,jelikoz jsem tu teprve tyden,ale zkousel jsem do guildy Old Heroes a byl jsem neprijat z duvodu veku a low equipu.

8)Co víte o naší guildě a proč zrovna my?
Uprimne nic moc nevim,ale prej jste dost dobra guilda(alespon to rikali friendi) a tak bych to rad zkusil a konecne se s nekym seznamil Smile

Real Info

1)Věk:
14let datum narození 11.7.1996

2)Pohlaví:
Muz

3)Co vy a real srazy:
Bohuzel nemyslim jsi ze bych se mohl zucastnit(jedine kdyby to bylo blizko Prahy Smile

4)Máte známé u nás v guildě:
Neznam na mystiqu jeste skoro nikoho a z Rafiku taktez nikoho,ale guilda se mi velice libi Smile

5)Je v rafanech někdo s kým máte problém:
Nikdo

6)Váš mikrofon a problémy s mluvením na VT:
Bohuzel mikrofon mam rozbity,ale v pondelï 8.11.2010 si pujdu koupit novy a pak neni s vt zadny problem Smile

7)Cokoliv, co chcete dodat:
Jmenuji se Honza,ale kazdy mi rika Rowan.Zamestnani nemam chodim do zakladni skoly 8tridy.
V budoucnu bych chtel byt podnikatel,ale vetsina lidi rika ze mam na to hlavu byt napr i psychologem.Konicky-delal jsem od mych 4let sport Karate-Do a v mych 12 letech jsem skoncil z osobnich duvodu a ted premyslim zda li jse mam k tomu vratit nebo zacit jiny bojovy sport nebo napr fotbal,ktery mi taky celkem jde :)Jinak rad si zajdu na hriste s nejakyma fajn lidma neco zahrat(Fotbal,Volejbal)nebo proste jenom jit nekam pokecat:)Wowko hraju hlavne,protoze tam mam hodne pratel,ktere znam i osobne a moc mne to bavi:) Je to skvela hra na odreagovaní(alespon pro mne)Az na par debilku,ktery dokazi zkazit hru svou tvrdohlavostí,naschvalama a tak podobne.Timto se prozatim loucim a doufam ze budu prijat:)

S pozdravem Rowan

Návrat nahoru Goto down
emogruzz

Poèet pøíspìvkù : 143
Reputace : 3

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyWed Nov 03, 2010 10:30 pm

No určitě jsi perspektivní člověk Smile, ale já už z vlastních zkušeností vím, že ať se vy "mladí" kluci prezentujete v přihlášce jakkoliv, tak to s váma nedopadne dobře.
Kdybys měl top equip a všechny prequesty a byl bys připravený na progress, tak bych o tom uvažoval. Bohužel tě musím odmítnout ze stejných důvodů jako OH.

PROTI
Návrat nahoru Goto down
Rowan

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyWed Nov 03, 2010 10:32 pm

Tak bomba no Mad A prosim nesud mne jen kvuli tomu ze mi je 14 a ze musim byt hned nejaky vypatlanec...Mysli si co chces ,ale pokud neznas nesud cloveka Wink
Návrat nahoru Goto down
emogruzz

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyWed Nov 03, 2010 11:01 pm

Nechci abys mě špatně pochopil. Já si o tobě nemyslím, že jsi vypatlanec, to v žádném případě. Jen s lidmi v tvém věku prostě nemám dobré zkušenosti, ať už to vypatlanci byli nebo nebyli. A nemám čas equipovat dalšího takového, co mi pak v 4xT6 equipu řekne, že jde místo SWP raději KZ.

O tom věku to prostě je. Vypovídá o tom i tvoje zbrklá reakce Smile. Já tu nejsem jediný offi a pokud tě ostatní budou chtít, tak se dostaneš.
Návrat nahoru Goto down
Rowan

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyWed Nov 03, 2010 11:12 pm

Ja ,ale nejsem pičin co by todle udelal nebo jeste hur by jste mi udelali eq a ja bych leavnul...Pokud by jsi mne vzal ,alespon na par dni na zkoušku tak bys poznal:) A za zkusenosti no jo no ...Kdyby mi bylo 16+ tak se vsadim ze by tam bylo Pro:) ikdyz zase z charakteristiky prihlasky se da lecos poznat...Myslel jsem ze aspon za tu zkousku...Jinak nic nove todle uz vim od OH .
Návrat nahoru Goto down
mimros

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyThu Nov 04, 2010 1:36 am

neni equip nejsou preq , ale jsem PRO ma drsnou prihlasku uz dlouho jsme se takhle s banishem nezasmal xD
Návrat nahoru Goto down
PesvA

PesvA

Poèet pøíspìvkù : 92
Reputace : 4

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyThu Nov 04, 2010 8:54 am

viz mimroš, s tímhle by ses tu do SWP jen těžko prosazoval.. a t5ky my moc nevedem
Návrat nahoru Goto down
deny

Poèet pøíspìvkù : 26

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyThu Nov 04, 2010 4:31 pm

Věk neni sice všechno ale z osobních zkušeností vim že ti 14letý mají mnohem častější EMO nálady.
Další důvod je že nemáš preq na bt takže by se ti u nás ani nelíbilo naše priorita je Sunwell a BT a nic jinýho na ID nechodíme. Takže by ses ani nikam pořádně nedostal.
PROTI
Návrat nahoru Goto down
Rowan

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyThu Nov 04, 2010 4:35 pm

EMO nalady Very Happy lol,ae diky vsem za nazory
Návrat nahoru Goto down
Gioo

Poèet pøíspìvkù : 6

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyFri Nov 05, 2010 4:54 pm

PRO další chudák do guildy se hodí Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Malomocny

Poèet pøíspìvkù : 6

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptyFri Nov 05, 2010 10:52 pm

Tak kdyz mam toho clena tak taky neco postnu Very Happy
Prihlaska je pekna,sice je mladej(mam co kecat kdyz mi je 16 ze?xD),ale nemusi byt rovnou blbej.Pokud si nenajdes zalibeni v lidech jako je Memphistofel(Logeon) nebo treba Kentaro,tak bys mohl patrit mezi stejnou bandu jako jsme my.
Kazdopadne ten eq a preq je problem:Hele fakt se tady chodi skoro jen swp a bt pac musime dohnat OH(a pokud u toho jako Asterix nesedime 25 hodine denne,tak na ty raidy musime nabirat elitu a nemuzem si dovolit shanet nekomu eq).Mno a na srazky musis jezdit bez toho neni wowko prdel xD.
Trosku EMOtivne jsem se tady rozepsal mno....
Muj verdikt je TAKOVE SLABSI PRO
Návrat nahoru Goto down
dagon

Poèet pøíspìvkù : 8
Reputace : 2

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptySat Nov 06, 2010 11:15 am

Ahoj Rowane.
Je videt,ze sis dal s prihlaskou zalezet a ze ses inteligentni a peclivej klucina. Jenze na jak dlouho? Za nas to moc nebejvalo, nebo mozna ojedinele a to ten fakt, ze dneska sou hl. mlady lidi naockovany nejakym divnym virem nemoci s nazvem Ignorance. Sou inteligentni,ale inteligenci pouzivaj spatne...vychcanost ,lemplovitost. Nechtej hoblovat a vzdavaj veci jeste driv nez nastanou nejaky tezkosti. U niceho nezustanou delsi dobu a cas ukaze, ze v tom nechtej bejt ani top. Jako ty tvoje sporty. Ja vim ze je to tezky, ze nemate zadnej vzor ani doma ani nikde ve spolecnosti. Takovy "vzory" sou uz pro dnesni spolecnost prezitek a sou neviditelny nebo zapomenuty. Proste v tomhle se pripojuju k Emogruzovi. zatim proti
Kdyby ses spravne nasral a za 2 tejdny sem podal prihlasku znova s tim ze mas vsecky predquesty, tak bys ukazal,ze ty ses zrovna aspon ta vyjimka co tu nemoc tolik nema.
Návrat nahoru Goto down
emogruzz

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid EmptySat Nov 06, 2010 1:21 pm

No je to dost vyrovnaný, takže abych to utnul.

Dodělej prequesty, je mi jedno kde, a pak mi napiš a klidně tě přijmu. Teď ale naprosto není čas na T5, takže bys u nás jen tak zevloval. Jakmile budeš mít preq na BT, máš moje PRO a invite do guildy.

LOCK - ZATÍM nepřijat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Rowana-Resto Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rowana-Resto Druid   Rowana-Resto Druid Empty

Návrat nahoru Goto down

Rowana-Resto Druid
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum Rafíci :: Přihlášky - OPEN-
Přejdi na: