Dobry vecer tak tady podavam prihlasku a doufam ze budu prijat
Herní info1)Jméno a level postavy
Rowana(mozna rename na nick Foxinka),ale to az kolem zacatku prosince
2)Class + talent spec:
Resto druid
3)Equip (stručně - např. T5/T6 pár T4 doplňků)
Full T5,Neck z jwc(planek SWP)Finger z KZ/Swp trash/back bohuzel pvp,Wep Etheleum life staff,Trinket z jwc/a za Bagety,wrist taktez za bagety
Doufam ze jsem na nic nezapomnel :p
4)Prequesty:
All krom BT
5)Zkušenosti:
2 roky hrani druida-resto/feral(feral pouze PvP)Servery Equilibrium/Narnias & Saergas/Deffender 2.4.3
6)Je postava koupená nebo expená:
Zacal jsem zde expit a na 15 lvlu jsem vyhodne vymenil za postavu na konkurencim serveru za postavu zde:),ale nedelalo by mi zadny problem vyexpit si ji sam
7)Předchozí guilda a důvod odchodu:
Zadna,jelikoz jsem tu teprve tyden,ale zkousel jsem do guildy Old Heroes a byl jsem neprijat z duvodu veku a low equipu.
8)Co víte o naší guildě a proč zrovna my?
Uprimne nic moc nevim,ale prej jste dost dobra guilda(alespon to rikali friendi) a tak bych to rad zkusil a konecne se s nekym seznamil
Real Info1)Věk:
14let datum narození 11.7.1996
2)Pohlaví:
Muz
3)Co vy a real srazy:
Bohuzel nemyslim jsi ze bych se mohl zucastnit(jedine kdyby to bylo blizko Prahy
4)Máte známé u nás v guildě:
Neznam na mystiqu jeste skoro nikoho a z Rafiku taktez nikoho,ale guilda se mi velice libi
5)Je v rafanech někdo s kým máte problém:
Nikdo
6)Váš mikrofon a problémy s mluvením na VT:
Bohuzel mikrofon mam rozbity,ale v pondelï 8.11.2010 si pujdu koupit novy a pak neni s vt zadny problem
7)Cokoliv, co chcete dodat:
Jmenuji se Honza,ale kazdy mi rika Rowan.Zamestnani nemam chodim do zakladni skoly 8tridy.
V budoucnu bych chtel byt podnikatel,ale vetsina lidi rika ze mam na to hlavu byt napr i psychologem.Konicky-delal jsem od mych 4let sport Karate-Do a v mych 12 letech jsem skoncil z osobnich duvodu a ted premyslim zda li jse mam k tomu vratit nebo zacit jiny bojovy sport nebo napr fotbal,ktery mi taky celkem jde :)Jinak rad si zajdu na hriste s nejakyma fajn lidma neco zahrat(Fotbal,Volejbal)nebo proste jenom jit nekam pokecat:)Wowko hraju hlavne,protoze tam mam hodne pratel,ktere znam i osobne a moc mne to bavi:) Je to skvela hra na odreagovaní(alespon pro mne)Az na par debilku,ktery dokazi zkazit hru svou tvrdohlavostí,naschvalama a tak podobne.Timto se prozatim loucim a doufam ze budu prijat:)
S pozdravem Rowan