Forum Rafíci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mystiq.org

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Bromerka - Holy priest

Goto down 
+3
cRdaaa
PesvA
Bromerka
7 posters
AutorZpráva
Bromerka

Poèet pøíspìvkù : 3
Reputace : 0

Bromerka - Holy priest Empty
PříspěvekPředmět: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptyFri Oct 29, 2010 9:13 pm

Herní info

Nick postavy: Bromerka

Class + talent spec: Priest http://wow243.gamestool.net/priestt.php?5012300130500000000000035050032300150530051000000000000000000000

Průměrné umístění v dmgi / healu (tanci přeskočí otázku): Většinou někde vepředu vzhledem k tomu že mám plošný heal

Equip (stručně - např. T5/T6 pár T4 doplňků): 2xt6 zbytek většinou z t6 raidu, legy swp

Prequesty: všechny

Zkušenosti: něco málo přes 4 roky, bohužel :/

Je postava koupená nebo expená: Dostal jsem ji už před nějákou dobou od kámoše, není koupená ale ani mnou expená Very Happy

Předchozí guilda a důvod odchodu: Vypíšu to tady celé ať se pak nedochází k nedorozumnění Very Happy Předchozí guilda Goe, ale protože se lidi neměli k tomu aby chodili progress swp, tak jsem podal přihlášku k OH. Ale jak jsem se dozvěděl tak je tam ještě dost lidí co znám z doby když jsem tu chvíli hrál což bylo ještě v době albatros/patriot, se kterýma se zrovna nemusím tak jsem tam zrušil přihlášku a asi kvůli té přihlášky dostal kick z goe, ale vracet se k nim nehodlám.

Co víte o naší guildě a proč zrovna my?: Jíná guilda kromě OH co je schopna chodit swp tu není a vzhledem k tomu že bych rád prošel mystiq swp tak asi lepší volba není, prostě chci jen chodit raidy Razz

Real info

Věk: 18

Pohlaví: mám

Co vy a real srazy?: Když budu při penězích tak se dostavím kdekoliv

Máte známé u nás v guildě?: Ne, nebo o tom nevím

Je v rafanech někdo s kým máte problém?: Opět odpovím ne, nebo o tom nevím Very Happy

Váš mikrofon a problémy s mluvením na VT: Moc nemluvím protože mám blbej mikrák, občas funguje a občas to prý je jak by vedle mě jel tank, ale když je třeba tak promluvím

Cokoliv, co chcete dodat: Bydlím v takové menší vesnici v okolí ostravy, snažím se studovat na střední škole a jinak chlastám a dělám vše co k tomu patří.
Kdyžtak nemusíte psát nějáké dlouhé emo názory, stačí napsat že mě tu nechcete a nebudu dál otravovat.
A doufám že nevadí, že jsem tu přihlášku udělal trochu jinak než byla ta předloha, jen jsem chtěl ať je to trochu přehlednější Very Happy
Návrat nahoru Goto down
PesvA

PesvA

Poèet pøíspìvkù : 92
Reputace : 4

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 1:00 am

koukal jsem na přihlášku u OH, ptal jsem se pár známých u tvé bývalé guildy.. nic moc reference pro tebe

takže zatim neutrální, možná spíš mírně pro, protože na felmysta budou priesti potřeba

ještě trochu víc rozveď ten tvůj odchod/neodchod z GoE.. pokud jsem to pochopil dobre, udelal sis prihlasku u OH, nikomu jsi nic nerekl a dostal jsi kick..

Návrat nahoru Goto down
cRdaaa

Poèet pøíspìvkù : 48
Reputace : 1

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 4:09 am

PRO t6 holy priest se vždykcy hodí Smile
Návrat nahoru Goto down
deny

Poèet pøíspìvkù : 26

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 11:43 am

Bojim se toho že patříš k těm lidem co chodí hlavně na equip a když vidí že guilda na dalšího bosse nemá tak jdeš jinam k lepšímu. Takže aby to nedopadlo tak že tě dovybavíme zbytkem t6 a pak uvidíme příhlášku do OH jako u ortizze.
Nicméně nadruhou stranu priestu je málo a na felmysta jich je potřeba hodně a a my jich moc nemáme takže tady máš velký +
Zatim NEVIM zkus se ještě rozepsat o tomhle jak jsem psal já a jak pesva pak se rozhodnu
Návrat nahoru Goto down
JasiQ

Poèet pøíspìvkù : 13

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 12:28 pm

Jsem PRO přijetí do testu.
Návrat nahoru Goto down
emogruzz

Poèet pøíspìvkù : 143
Reputace : 3

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 12:43 pm

No jak koukám na tu tvojí přihlášku do OH, tak to vypadá, že jí zrušili spíš oni Smile

Ale řeknu ti to takhle. Zatím nám jako holy priesti raidujou Azsha, Anni a Badgirl, kteří jsou celkem aktivní. CoH se sice hodí, ale nevím jestli bychom ti našli místo hned v SWP. Přeci jen 2xT6 má dneska každý trouba (to není urážka) a rozhodně to není top equip. Ale pokud ukážeš, že na to máš, tak se pro tebe místo najde.
Velké mínus je u mě mikrofon, protože nemluvící člen na raidu mě celkem vytáčí. Něco mu řeknu a ani nevím jestli to zaregistruje.
Dál ty tvoje reference. Nevypadá to nijak slavně a podle toho, co se člověk může dočíst takhle z okolí jdeš asi celkem za equipem, což není úplně špatně, ale pokud jsi takový ten typ, který chce všechno, tak taky podle toho musíš hrát.

Samozřejmě plus máš kvůli tomu, že Brutalluse jsme položili a pokud to zopakujeme, tak budou potřeba na Felmysta priesti.

Já teda taky jsem PRO přijetí do testu, ale počítej s tím, že pokud se neukážeš v dobrém světle, tak dlouho nevydržíš.
Návrat nahoru Goto down
Bromerka

Poèet pøíspìvkù : 3

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 1:37 pm

PesvA napsal:
koukal jsem na přihlášku u OH, ptal jsem se pár známých u tvé bývalé guildy.. nic moc reference pro tebe

takže zatim neutrální, možná spíš mírně pro, protože na felmysta budou priesti potřeba

ještě trochu víc rozveď ten tvůj odchod/neodchod z GoE.. pokud jsem to pochopil dobre, udelal sis prihlasku u OH, nikomu jsi nic nerekl a dostal jsi kick..

Lidi prostě chodili jen když se šel BT nebo hyjal to byla online skoro celá guilda ale když se napsal progress swp tak najednou 15-20lidí online a přecejen donekonečna chodit BT abych měl eq na Holy, shadow, protect.... mi nepřijde zrovna zábavné :/ takže když už několikátý týden po sobě to takhle bylo tak jsem řekl že dám přihlášku jinde a pak jsem se lognul a už jsem nebyl v guildě, takže předpokládám že to bylo kvůli toho, protože mi stejně nikdo nic neřekl.

A ještě někdo psal o tom že guilda na to nemá a proto jdu jinde tak kvůli toho to není... goe na to má, jen lidi tam nechtějí jít a raději půjdou BT kde lehce přijdou k eq, místo toho aby se snažili dostat dále.
Návrat nahoru Goto down
deny

Poèet pøíspìvkù : 26

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 3:33 pm

tak PRO na test raid ať má šanci se ukázat
Návrat nahoru Goto down
Xem

Poèet pøíspìvkù : 8

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 9:16 pm

su pro, ale trochu mě tam zarazilo: "pohlavi: mám" xD
Návrat nahoru Goto down
emogruzz

Poèet pøíspìvkù : 143
Reputace : 3

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest EmptySat Oct 30, 2010 10:26 pm

Přijat na zkušebku

LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Bromerka - Holy priest   Bromerka - Holy priest Empty

Návrat nahoru Goto down

Bromerka - Holy priest
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum Rafíci :: Přihlášky - OPEN-
Přejdi na: