Forum Rafíci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mystiq.org

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Richimaster-feral druid

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
richimaster

Poèet pøíspìvkù : 2
Reputace : 0

Richimaster-feral druid Empty
PříspěvekPředmět: Richimaster-feral druid   Richimaster-feral druid EmptyThu Sep 23, 2010 8:34 pm

Class + talenty: feral druid 0/50/11

Nick ve hře: Richimaster

Předchozí guilda + proč odcházíte: Rafici Very Happy bol som u vas priblizne mesiac potom som to prestal hrat ale som s5

Je postava expená nebo koupená: Expena iba ja som si ju rozmakal

Jak dlouho za postavu hrajete: Pred rokom som zacal expit a mal som 7 mesacnu pauzu od WoW

Jak si myslíte, že postavu ovládáte: Tak to neviem posudit sam:) za druida som hral aj na inych serveroch a wow hram 3 roky

Čas na raidy: Cez tyzden od 15:00 do 22:00 vikendy od rana do noci

Věk:16

Equip + prequesty: s2,t5,t4,ZA,badge,vindy celkom dobry tankovaci eq 16k hp unbuff 28k armor....preq TK,SSC,HYJAl

Zkušenosti s raidováním + znalost taktik: No predsa z vami:) taktiky by som si mal este pametat

Návrat nahoru Goto down
Kladivoun

Poèet pøíspìvkù : 6

PříspěvekPředmět: Re: Richimaster-feral druid   Richimaster-feral druid EmptyFri Sep 24, 2010 10:47 am

všechno zní dobře, ale mám zásadní dotaz: Proč si přestal hrát a nechystáš se k tomu v dohledné době znovu? Wink
Návrat nahoru Goto down
richimaster

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: Richimaster-feral druid   Richimaster-feral druid EmptyFri Sep 24, 2010 10:54 am

Kladivoun napsal:
všechno zní dobře, ale mám zásadní dotaz: Proč si přestal hrát a nechystáš se k tomu v dohledné době znovu? Wink
Tak prestal som z viacerych dovodov prvy frajerka Very Happy moc casu zabera druhy uz ma to dajak ani nebavilo v t5 dungoch sa rollovalo a nic som nevyhral vkuse niekto vyhraval na svojich altoch to sa mi moc nepacilo...dalej prazdniny som makal tak som nemal cas na WoW.A teraz mam kopu casu je skolsky rok a ja neviem co z nim tak rad by som si zabral z vami Smile dik za pochopenie.
Návrat nahoru Goto down
emogruzz

Poèet pøíspìvkù : 143
Reputace : 3

PříspěvekPředmět: Re: Richimaster-feral druid   Richimaster-feral druid EmptyFri Sep 24, 2010 5:01 pm

Slabé prequesty, slabý equip a v době kdy jsi byl u nás jsi mě moc nepřesvědčil. Zkus to jinde.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Richimaster-feral druid   Richimaster-feral druid Empty

Návrat nahoru Goto down

Richimaster-feral druid
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rowana-Resto Druid
» Diezal resto/bala druid

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru