Forum Rafíci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mystiq.org

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška Myddnight

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Myddnight

Poèet pøíspìvkù : 3
Reputace : 0

Přihláška Myddnight Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška Myddnight   Přihláška Myddnight EmptySat Aug 28, 2010 10:56 pm

Class: Rogue
Talenty: Sublet
Nick ve hře: Myddnight
Předchozí g. Wolfici, odchazím jelikož jsou to lide ne moc zabavní a nehraju wow abych nim žil ale bavil se.
Je postava expená nebo koupená? : Postava je vyměněná za mojeho předchozího druida kterého jsem sám vyexpil
Jak dlouho za postavu hrajete: 3/4 roku
Jak si myslíte, že postavu ovládáte: 85 - 90 %
Čas na raidy: Kdykoli budu doma, zaleží jeslti nejsme v práci a nebo jeslti není pátek (To jako každý normální člověk jdu se bavit)
Věk: 21
Equip:PVE 3x T4 + veci za badge,PVP: Full s2, guardiany 1xs3
prequesty: SCC, dodělvám TK(Poslední q)
Zkušenosti s raidováním+ znalost taktik: SCC jsem byl jednou dávno, jinač magneta grula atp jo, ale jelikož jsem DPS tak si myslím že nejtěžši to mají vždy healeři a tankové takže se řidím podle nich.

Jinač něco o mě: Je mi 21, jsme z Havířova, rad se bavím chodím kalit atp jako každej mladej člověk. WOW hraju proto abyhc se bavil ne abych ním žil a věnoval mu všechen svuj stravenej čas to ne. U rafiku je pry sranda i vruzných BG to vidím jak rafáte Very Happy Tak byhc to chtěl vyzkoušet sváma jeslti vám sednu a budem dělat dobrá kolektiv Smile
Návrat nahoru Goto down
Ortizz

Poèet pøíspìvkù : 1
Reputace : 3

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Myddnight   Přihláška Myddnight EmptySun Aug 29, 2010 2:50 pm

|TOS prihlaska neni nejhorsi jelikoz je 1ale nejaka barva k otazce by urtcite neuskodila chtelo by to dodelat preq a nabrat eq no nvm davam PRO s tim ze to co nejrychleji skusis dodelat cheers
Návrat nahoru Goto down
deny

Poèet pøíspìvkù : 26

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Myddnight   Přihláška Myddnight EmptySun Aug 29, 2010 4:26 pm

- PreQ
- Přihláška strašná
- málo zkušeností
Sry sice hledáme lidi ale aby měli equip a zkušenosti a podle tvý přihlášky soudim že nemáš ani jedno. PROTI
Návrat nahoru Goto down
emogruzz

Poèet pøíspìvkù : 143
Reputace : 3

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Myddnight   Přihláška Myddnight EmptySun Aug 29, 2010 4:37 pm

Já bych tě i zkusil. Vypadáš celkem na pohodu a s takovejma lidma se dá vždycky něco dělat. Jsem PRO, ale na prequestech musíš co nejrychleji zamakat.
Návrat nahoru Goto down
Myddnight

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Myddnight   Přihláška Myddnight EmptyMon Aug 30, 2010 9:09 am

Určitě to nwní problém, jen když budu v práci tak bude problém jinač ne Smile
Návrat nahoru Goto down
Myddnight

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Myddnight   Přihláška Myddnight EmptyThu Sep 02, 2010 7:19 pm

Berte tutot přihlášku jako neplatnou a mojí žadost k vám taky tak. Díky
Myddnight
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Myddnight   Přihláška Myddnight Empty

Návrat nahoru Goto down

Přihláška Myddnight
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» přihláška - Alf
» Mid-Přihláška
» Oripser-Přihláška
» přihláška Breadfan
» Podmínky přijetí | Stav guildy | Vzorová přihláška (AKT. 21.11. !!!)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum Rafíci :: Přihlášky - OPEN-
Přejdi na: